
Σε επιφυλακή η Τροχαία εν όψει του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου
Με κάθε μέσο αναμένεται να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα οι Αθηναίοι με αφορμή το τριήμερο του εορτασμού της Παναγίας. Η Τροχαία βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ η κίνηση στις εθνικές οδούς αναμένεται να αυξηθεί από σήμερα, Τετάρτη, και να κορυφωθεί αύριο.
43
Με κάθε μέσο αναμένεται να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα οι Αθηναίοι με αφορμή το τριήμερο του εορτασμού της Παναγίας. Η Τροχαία βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ η κίνηση στις εθνικές οδούς αναμένεται να αυξηθεί από σήμερα, Τετάρτη, και να κορυφωθεί αύριο.
Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, η Τροχαία θα παραχωρήσει επιπλέον λωρίδες στο αντίθετο ρεύμα, ενώ θα είναι αυστηρή η αστυνόμευσή τους, ακόμη και από αέρος, με ελικόπτερα της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τους άνδρες της Τροχαίας, τα μεγαλύτερα προβλήματα αναμένεται να παρουσιαστούν την Κυριακή και αυτό γιατί εκτός από τους εκδρομείς του τριημέρου αναμένεται να επιστρέψουν και οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου.
Έτσι, την Κυριακή αναμένεται να παραχωρηθεί μία επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της Κακιάς Σκάλας και από τα διόδια της Ελευσίνας έως το Δαφνί, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ.
Ο καιρός, πάντως, θα είναι «σύμμαχος» των εκδρομέων, αφού την Παρασκευή στα ηπειρωτικά της χώρας ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Την Πέμπτη στο κεντρικό Αιγαίο αναμένεται να πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι, που θα φτάσουν ακόμη και τα επτά Μποφόρ, αλλά την Παρασκευή θα εξασθενίσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Η γη της ελιάς: Τα ψέματα φέρνουν ανατροπές
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- ΥπΑΑΤ: Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό – Προσοχή!
- Κύκλοι Αλέξη Τσίπρα: Καμία συνάντηση ή επικοινωνία με τον Σωκράτη Φάμελλο
