
Ένας τραυματίας από έκρηξη σε βιοτεχνία στο Περιστέρι
Ένας 43χρονος βιοτέχνης τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε στην επιχείρησή του, στην οδό Κρυστάλλη 30 στο Περιστέρι, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
36
Ένας 43χρονος βιοτέχνης τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε στην επιχείρησή του, στην οδό Κρυστάλλη 30 στο Περιστέρι, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Πρόκειται για τον Γεώργιο Νικολούσιο του Νικολάου ο οποίος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και ύστερα στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.
Τις τελευταίες ημέρες η βιοτεχνία επίπλων του Νικολούσιου ήταν κλειστή λόγω καλοκαιριού. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανό να είχαν χυθεί στο πάτωμα εύφλεκτα υγρά. Όταν ο Νικολούσιος μπήκε μέσα για να ελέγξει το χώρο άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη λόγω των αναθυμιάσεων.
Περίοικοι που έσπευσαν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν φθάσει η πυροσβεστική και μετέφεραν το βιοτέχνη στο νοσοκομείο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη


