Στις 30 Ιουλίου η συνάντηση Σημίτη με το ΔΣ της ΕΝΑΕ
Τα προβλήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα τεθούν επί τάπητος σε συνάντηση του πρωθυπουργού με το ΔΣ της ΕΝΑΕ στις 30/7, την ίδια ημέρα που θα συναντηθεί και με το ΔΣ της ΚΕΔΚΕ, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση του Κ.Σημίτη με τη Φ.Γεννηματά.
Τα προβλήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα τεθούν επί τάπητος σε συνάντηση του πρωθυπουργού με το ΔΣ της ΕΝΑΕ στις 30 Ιουλίου, την ίδια ημέρα που θα συναντηθεί και με το ΔΣ της ΚΕΔΚΕ.
Αυτό έγινε γνωστό έπειτα από συνάντηση που είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με την πρόεδρο της ΕΝΑΕ και υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι μετέφερε στον πρωθυπουργό τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ενώ του έθεσε το ζήτημα της κακής οικονομικής κατάστασης των νομαρχιών.