Δύο νεκροί από έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο ανατολικά του Καράτσι
Σε σουνίτες μουσουλμάνους αποδίδει η πακιστανική αστυνομία ισχυρή έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο ανατολικά του Καράτσι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια.
51
Σε σουνίτες μουσουλμάνους αποδίδει η πακιστανική αστυνομία ισχυρή έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο ανατολικά του Καράτσι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια.
Η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί δίπλα σε κολώνα στην είσοδο του 11όροφου εμπορικού κέντρου Crown Plaza, βάσει δηλώσεων αξιωματούχων των πακιστανικών Αρχών.
Κατά τα όσα μεταδίδει το Reuters, στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις του στρατού, της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθείων στους τραυματίες -ο αριθμός των οποίων παραμένει αδιευκρίνιστος.
Μόλις προ μίας εβδομάδας σουνίτες μουσουλμάνοι είχαν επιτεθεί κατά τεμένους σιιτών στην Κουέτα του νοτιοδυτικού Πακιστάν, προκαλώντας το θάνατο 53 ατόμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442