Αμετάβλητος στα επίπεδα του 3,8% παρέμεινε ο πληθωρισμός τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή διαμορφώθηκε στο 3,6%.
Αμετάβλητος στο 3,8% παρέμεινε ο πληθωρισμός τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Σε σχέση με τον Ιούνιο του 2002 η μεγαλύτερη ποσοστιαία μεταβολή (64,9%) καταγράφεται στις τιμές στις νωπές πατάτες και ακολουθούν με σημαντικές αυξήσεις τιμών τα νωπά φρούτα (34,6%), τα νωπά λαχανικά (26,4%), τα εισιτήρια πλοίων (12,4%) και το κόστος συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων με 10,4%.
Σε 12μηνη βάση μείωση 1,4% εμφανίζει η τιμή της βενζίνης, 4,1% η τιμή του ελαιολάδου και 2,5% η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Ο εναρμονισμένος δείκτης αυξήθηκε στο 3,6% από 3,5% το Μάιο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.