Αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς ο Παναγιώτης Αλεξάκης
Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς εμφανίστηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Παναγιώτης Αλεξάκης, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του παλαιού κτιρίου του Χρηματιστηρίου.
Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Παναγιώτης Αλεξάκης για την πορεία της αγοράς, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του παλαιού κτιρίου του Χρηματιστηρίου.
Ο κ. Αλεξάκης υπογράμμισε ότι οι εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια σε συνδυασμό με τις εσωτερικές εξελίξεις και τα συνεχή βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα των εισηγμένων εταιρειών θα συμβάλλουν στην ακόμη καλύτερη πορεία της αγοράς το προσεχές διάστημα.
Εξάλλου, με βάση τη νέα οδηγία από την ΕΕ για τις εισαγωγές των εταιρειών, η διοίκηση του ΧΑ εξετάζει επιπρόσθετα κριτήρια με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αφού πλέον και για τις ελληνικές εισηγμένες επιχειρήσεις θα ισχύσει το «ευρωπαϊκό διαβατήριο». Δηλαδή, μια ελληνική εταιρεία αφού εγκριθεί πρώτα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα μπορεί να πραγματοποιεί τη διαπραγμάτευση των μετοχών της σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο της ευρωζώνης επιθυμεί.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.