Αυξήσεις έως και 4% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Γ θέσης
Την έγκρισή του για τις αυξήσεις έως και 4% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Γ θέσης έδωσε το υπουργείο Οικονομίας, ύστερα από εισήγηση του ΥΕΝ. Οι νέες τιμές αναμένεται να ισχύσουν άμεσα, ίσως και εντός Ιουλίου.
Την έγκρισή του για τις αυξήσεις έως και 4% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Γ θέσης έδωσε το υπουργείο Οικονομίας, ύστερα από εισήγηση του ΥΕΝ.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το Έθνος την Πέμπτη, οι επιβάτες θα επιβαρυνθούν περισσότερο, αφού το τελικό κόστος του εισιτηρίου διαμορφώνεται μετά τον ποσοστιαίο συνυπολογισμό επό του καθαρού ναύλου των υπέρ τρίτων τελών (Φ.Π.Α., ΝΑΤ κ.ά) και του επίναυλου.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Οικονομίας, οι αυξήσεις στα εισιτήρια της συγκεκριμένης θέσης θα διαμορφωθούν κατά 1,5% ανά μίλι και με συντελεστή σύμπτυξης από 1,5% έως 4%, δηλαδή σε όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές οι αυξήσεις δεν θα είναι χαμηλότερες του 1,5% και υψηλότερες του 4%.
Για την εφαρμογή του νέου τιμολογίου εκκρεμεί η υπογραφή της απόφασης από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργο Ανωμερίτη. Πάντως, στις προθέσεις του φαίνεται να είναι η άμεση έναρξη της ισχύος των αυξήσεων και πιθανότατα η απόφαση να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, ώστε η αναπροσαρμογές να ισχύσουν από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.