Νέες πορείες διαμαρτυρίας για τις υποθέσεις της Palco και των Beauty & Diet
Πορεία στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι απολυμένες της Schiesser Pallas (Palco) και οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα ινστιτούτων αισθητικής Beauty & Diet, διαμαρτυρόμενοι για την εξέλιξη των υποθέσεών τους.
71
Πορεία στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι απολυμένες της Schiesser Pallas (Palco) και οι εργαζόμενοι στην αλυσίδα ινστιτούτων αισθητικής Beauty & Diet, διαμαρτυρόμενοι για την εξέλιξη των υποθέσεών τους.
Οι μεν πρώτες ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τις αποζημιώσεις τους και οι δεύτεροι διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις για την ανάληψη των υποχρεώσεων της επιχείρησης από νέα εταιρεία.
Στα μέτρα στήριξης των απολυμένων της Palco αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Λευτέρης Τζιόλας, στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους τους και τους διαβεβαίωσε ότι όσοι από τους ανέργους δεν τοποθετηθούν σε θέσεις απασχόλησης μετά την λήξη των ειδικών προγραμμάτων θα ενταχθούν στο δίκτυο κατά της φτώχειας.
Ο κ. Τζιόλας συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Beauty & Diet, στους οποίους επισήμανε ότι η συμφωνία μεταβίβασης της εταιρείας ισχύει και η έναρξη της εφαρμογής της θα συζητηθεί σε νέα σύσκεψη στις 25 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η ΑΙ πάει πόλεμο – Το Πεντάγωνο υπέγραψε συμφωνίες με επτά εταιρείες
- Μπιενάλε Βενετίας: Γιατί παραιτήθηκε η κριτική επιτροπή
- Σακελλαρίδης: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης, αλήθειας και αγώνα
- Τηλεφωνικές απάτες με τη ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να προσέχετε για να μην πέσετε θύματα
- ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Πότε θα προσαυξάνεται η σύνταξη
- Gen Z: Το νέο χόμπι που θα σας αφήσει άφωνους – «Είναι μια στιγμή ηρεμίας»
- ΣΥΡΙΖΑ: 50 χρόνια από τον θάνατο του Αλέκου Παναγούλη, τιμούμε τη μνήμη και εμπνεόμαστε από τη στάση του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442