Απευθείας μετάδοση της συζήτησης στη Βουλή για το χρηματιστήριο ζητά από την ΕΡΤ η ΝΔ
Την απευθείας μετάδοση από την ΝΕΤ της συζήτησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Χρηματιστήριο ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Θ.Ρουσόπουλος.
Διεξάγεται την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Χρηματιστήριο, ύστερα από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Θ.Ρουσόπουλος έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Αγγελο Στάγκο με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση ζητεί την απευθείας μετάδοση από την ΝΕΤ της συζήτησης.
Στην επιστολή του ο κ. Ρουσόπουλος τονίζει την αναγκαιότητα αυτής της μεταδόσεως, καθώς, εκτός των άλλων, «η συζήτηση αφορά σε μείζον θέμα δημοσίου συμφέροντος».
ΌΠως σημειώνει ο κ. Ρουσόπουλος η υπόθεση του Χρηματιστηρίου απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, «κυρίως μάλιστα 1,5 εκατομμύριο επενδυτές που καταστράφηκαν οικονομικά στο ΧΑ».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.