Εξόρμηση 15 στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια για ανατροπή του αρνητικού κλίματος
Προσπάθεια ανατροπής του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί για την κυβέρνηση επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ και στο πλαίσιο αυτό 14 υπουργοί και ο Κώστας Λαλιώτης ετοιμάζονται να εξορμήσουν στην επαρχία.
Το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την κυβέρνηση, μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, θέλει να ανατρέψει το κυβερνών κόμμα και στο πλαίσιο αυτό 14 υπουργοί και ο γραμματέας του κόμματος Κώστας Λαλιώτης ετοιμάζονται να εξορμήσουν στην επαρχία.
Τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων οι Ν.Χριστοδουλάκης, Γ.Παπαντωνίου, Α.Τσοχατζόπουλος, Κ.Σκανδαλίδης, Δ.Ρέππας, Μ.Χρυσοχοΐδης, Π.Ευθυμίου, Χρ.Πρωτόπαπας, Χρ.Βερελής και Ν.Σηφουνάκης, θα επισκεφθούν περιοχές της περιφέρειας, προκειμένου να μεταφέρουν στους πολίτες ότι η κυβέρνηση έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στους βασικούς τομείς της κυβερνητικής πολιτικής.
Σύμφωνα με τα Νέα την Τετάρτη, οι περιοδείες των κυβερνητικών στελεχών θα διαρκέσουν περίπου είκοσι ημέρες και στόχο έχουν να διαμορφώσουν το κατάλληλο πολιτικό κλίμα εν όψει των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μετά τη λήξη της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο πλαίσιο των επισκέψεών τους, τα κυβερνητικά στελέχη θα έχουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και θα μιλήσουν σε συγκεντρώσεις μελών και οπαδών του ΠΑΣΟΚ.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων