Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 13o
Δύσκολα τα θέματα στη Φυσική και Βιολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις την Τρίτη

Δύσκολα τα θέματα στη Φυσική και Βιολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις την Τρίτη

Στη σκιά της διαμάχης για τα Μαθηματικά της Γ Λυκείου, συνεχίστηκαν την Τρίτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι μαθητές της Β Λυκείου βρήκαν δύσκολα τα θέματα Φυσικής, ενώ ιδιαίτερης δυσκολίας χαρακτηρίστηκαν και τα ερωτήματα της Βιολογίας της Γ τάξης.

37

Στη σκιά της διαμάχης που έχει ξεσπάσει για τα Μαθηματικά θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης της Γ Λυκείου, συνεχίστηκαν την Τρίτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι μαθητές της Β Λυκείου διαγωνίστηκαν στη Φυσική, γενικής παιδείας, και βρήκαν τα θέματα δύσκολα, ενώ ιδιαίτερης δυσκολίας χαρακτηρίστηκαν και τα ερωτήματα της Βιολογίας, θετικής κατεύθυνσης, που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι της Γ τάξης.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές της Β Λυκείου εξερχόμενοι από τα εξεταστικά κέντρα υποστήριξαν πως τα θέματα της Φυσικής ήταν για πολύ καλά διαβασμένους και οι περισσότεροι συνάντησαν προβλήματα.

Δίχως χαμόγελα πέρασε η μέρα και για τους υποψήφιους της Γ Λυκείου που διαγωνίστηκαν στη Βιολογία. Αντίθετα, αναμενόμενα και βατά χαρακτηρίζονται τα θέματα στην Ιστορία, τη Χημεία και τη Βιοχημεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies