Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
weather-icon 13o
Κλειστός για λίγες ώρες την Τρίτη ο σταθμός του Μετρό «Ακρόπολις»

Κλειστός για λίγες ώρες την Τρίτη ο σταθμός του Μετρό «Ακρόπολις»

Κλειστός από τις δύο το μεσημέρι παραμένει την Τρίτη ο σταθμός του Μετρό «Ακρόπολις» λόγω πλημμύρας από θραύση του κεντρικού αγωγού πυρόσβεσης. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και μετά τον καθαρισμό του σταθμού θα δοθεί και πάλι στο κοινό.

28

Κλειστός από τις δύο το μεσημέρι παραμένει την Τρίτη ο σταθμός του Μετρό «Ακρόπολις» λόγω πλημμύρας από θραύση του κεντρικού αγωγού πυρόσβεσης.

Μεγάλες ποσότητες υδάτων χύθηκαν στις αποβάθρες, όπως επίσης και λάδια από τις αντλίες, με αποτέλεσμα να κλείσει ο σταθμός για το κοινό, ενώ τα τρένα περνούσαν χωρίς να σταματούν.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκαναν άντληση των υδάτων, ενώ επιδιορθώθηκε η βλάβη και σταμάτησε η διαρροή.

Έως τις έξι το απόγευμα, τα συνεργεια καθάριζαν τις αποβάθρες από τα λάδια, οπότε αναμένεται ότι σύντομα ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 01 Μαϊου 2026
Cookies