
Πολυάριθμες οι καταγγελίες για τα κέντρα αδυνατίσματος, σύμφωνα με το ΙΝΚΑ
Σωρεία καταγγελιών εις βάρος των κέντρων αδυνατίσματος δέχεται το Ινστιτούτο Καταναλωτών, σύμφωνα με ανακοίνωσή του την Παρασκευή. Το ΙΝΚΑ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα ως «όνειδος της αγοράς».
53
Σωρεία καταγγελιών εις βάρος των κέντρων αδυνατίσματος δέχεται το Ινστιτούτο Καταναλωτών, σύμφωνα με ανακοίνωσή του την Παρασκευή. Το ΙΝΚΑ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα ως «όνειδος της αγοράς».
Οι καταγγελίες αφορούν κυρίως την προώθηση επικίνδυνων προγραμμάτων αδυνατίσματος, παραπλανητικές διαφημίσεις, αυθαίρετη έκδοση πιστωτικών καρτών, και χρεώσεις στις πιστωτικές κάρτες για προγράμματα που δεν υλοποιήθηκαν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Ινστιτούτο, συνολικά έχουν καταγραφεί 36.615 καταγγελίες καταναλωτών, εκ τω οποίων οι 9.776 μέσα στο 2002. Όσον αφορά στο 2003, ήδη ο αριθμός των αναφορών υπερβαίνει τις 5.050.
Ο τομέας των κέντρων αδυνατίσματος καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον πίνακα παραπόνων του ΙΝΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους


