Με βολές κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ. Ο Δημήτρης Τσοβόλας έκανε λόγο για αδιέξοδη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και μη ουσιαστική αντιπολίτευση από την ΝΔ.
Με βολές κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ. Ο Δημήτρης Τσοβόλας έκανε λόγο για αδιέξοδη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και μη ουσιαστική αντιπολίτευση από την ΝΔ.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν ασχολείται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα της ΕΕ.
«Η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική είναι αδιέξοδη. Οδηγεί την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο περιθώριο» σημείωσε ο κ. Τσοβόλας, και προσέθεσε ότι πλήττονται κυρίως οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι, οι συνταξιούχοι και η νεολαία.
Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ έστρεψε τα βέλη του κατά των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, επισημαίνοντας ότι αντί για αντιπαράθεση ιδεών και πολιτικών θέσεων, καθώς και απαντήσεων στα καθημερινά προβλήματα του λαού, προσπαθούν να παραπλανήσουν τα λαϊκά στρώματα, που «εισπράτουν τη νεοφιλελεύθερη πολιτική των δυο κομμάτων».
Επίσης, κατά τον Δ.Τσοβόλα, η ΝΔ αντί να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, αρκείται σε διαπιστώσεις χωρίς περιεχόμενο. «Η ΝΔ δεν άσκησε, και δεν ασκεί, ούτε σύγχρονη, ούτε πραγματική αντιπολίτευση, μέσα και έξω από τη Βουλή» ανέφερε.
Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη «επανίδρυσης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», καλώντας τους πολίτες να ενεργοποιηθούν πέρα από τις ηγεσίες των κομμάτων.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.