Δολοφονία ομήρων από τους αντάρτες των FARC της Κολομβίας
Στη δολοφονία του κυβερνήτη του Μεντεγίν Γκιγιέρμο Γκαβίρια και του συμβούλου του, πρώην υπουργού Αμυνας Τζιλμπέρτο Ετσέβερι, προχώρησαν τη Δευτέρα οι αντάρτες της μαρξιστικής οργάνωσης Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC).
Στη δολοφονία του κυβερνήτη του Μεντεγίν Γκιγιέρμο Γκαβίρια και του συμβούλου του, πρώην υπουργού Αμυνας Τζιλμπέρτο Ετσέβερι, προχώρησαν, σύμφωνα με επίσημες πηγές, τη Δευτέρα οι αντάρτες της μαρξιστικής οργάνωσης Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC).
Οι δύο άνδρες είχαν απαχθεί στις 21 Απριλίου του 2002, ενώ μετείχαν σε πορεία ειρήνης κοντά στο Μεντεγίν της βορειοδυτικής Κολομβίας.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.