
Ρύθμιση εξαετίας και για τις μεγάλες επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία Γ Κατηγορίας
Την επέκταση της ρύθμισης για το κλείσιμο των εκκρεμών υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998 και στις επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία Γ κατηγορίας του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
28
Την επέκταση της ρύθμισης για το κλείσιμο των εκκρεμών υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998 και στις επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία Γ κατηγορίας του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Η επέκταση της ρύθμισης αφορά περίπου 90.000 ΑΕ και έρχεται σε συνέχεια της ρύθμισης που προηγήθηκε για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που απέδωσε στα ταμεία του δημοσίου περίπου 400 εκατ. ευρώ.
Η επέκταση της ρύθμισης προβλέπεται με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και στην οποία χωρίς να δίδονται ημερομηνίες και όρια ένταξης στη ρύθμιση, προβλέπεται ότι η διαδικασία θα γίνει με τους ίδιους όρους που ίσχυσαν για την περαίωση της εξαετίας για τους μικρομεσαίους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


