
Με πτώση έκλεισαν οι δείκτες της Γουόλ Στριτ τη Μεγάλη Δευτέρα
Οι πτωτικές τάσεις που φάνηκαν από το ξεκίνημα των συναλλαγών στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκαν τελικά, καθώς τόσο ο Nasdaq και ο Dow Jones όσο και ο Standard & Poors 500 κατέγραψαν μικρή πτώση. Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια παρέμειναν κλειστά.
71
Οι πτωτικές τάσεις που φάνηκαν από το ξεκίνημα των συναλλαγών στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκαν τελικά, καθώς τόσο ο Nasdaq και ο Dow Jones όσο και ο Standard & Poors 500 κατέγραψαν μικρή πτώση. Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια παρέμειναν κλειστά λόγω του Πάσχα των Καθολικών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Nasdaq έκλεισε στις 1.424,37 μονάδες, σημειώνοντας πτώση της τάξης του 0,08%. Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,10%, κλείνοντας στις 8.328,90 μονάδες και ο Standard & Poors 500 έκλεισε στις 892,01 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση 0,18%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!