
Έξι Παλαιστίνιοι νεκροί κατά τη διάρκεια νέας ισραηλινής επιδρομής
Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι ένοπλοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια επιδρομής σε κρησφύγετο μαχητών στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.
31
Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι ένοπλοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια επιδρομής σε κρησφύγετο μαχητών στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.
Έτσι, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων στις επιχειρήσεις του τελευταίου 24ώρου στην Τζενίν ανήλθε στους 11, σύμφωνα πάντα με τον ισραηλινό στρατό.
«Μία ισραηλινή δύναμη εισήλθε στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, προκειμένου να κάνει μία σύλληψη και δέχθηκε πυρά από διάφορες κατευθύνσεις» ανέφερε η ίδια πηγή.
Πλησιάζοντας την οικία ενός καταζητούμενου μαχητή, οι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ένοπλο που πυροβολούσε από τη στέγη και έναν ακόμη δίπλα στο σπίτι. «Όταν οι στρατιώτες εισήλθαν στο σπίτι, σκότωσαν άλλους τέσσερις ενόπλους που άνοιξαν πυρ» προσέθεσε η πηγή του ισραηλινού στρατού.
Την Πέμπτη, οι ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις σκότωσαν πέντε ένοπλους Παλαιστινίους στο χωριό Ταμούν, νότια της πόλης Τζενίν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- ΚΚΕ: Η προκλητική άρνηση της κυβέρνησης για προανακριτική στον ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλο ένα επεισόδιο συγκάλυψης
- Οι πίστες έχουν νέο «βασιλιά»
- Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες – «Στο Μαξίμου μπέρδεψαν τα σημειώματα»
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid+pics)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993



