
Περίπου 100.000 οδηγοί χρησιμοποιούν καθημερινά την Ατττική Οδό
Ξεπερνούν τις 100.000 τα αυτοκίνητα που μπαίνουν καθημερινά στην Αττική οδό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός τους την περίοδο που λειτουργούσε μόνο το τμήμα Γέρακας-Αεροδρόμιο έφτανε τις 35.000, ενώ με τα νέα τμήματα αυξήθηκε κατά 65.000.
28
Ξεπερνούν τις 100.000 τα αυτοκίνητα που μπαίνουν καθημερινά στην Αττική οδό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός τους την περίοδο που λειτουργούσε μόνο το τμήμα Γέρακας-Αεροδρόμιο έφτανε τις 35.000, ενώ με τα νέα τμήματα αυξήθηκε κατά 65.000.
Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Αττικές Διαδρομές ΑΕ, που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, o χρόνος επέμβασης του προσωπικού της εταιρείας σε κάθε συμβάν (κυρίως μηχανικές βλάβες οχημάτων, ελαστικών και έλλειψης καυσίμων) είναι περίπου στα τέσσερα λεπτά και στον πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου τμήματος, κατεγράφησαν στο σύνολο της Αττικής Οδού 973 συμβάντα.
Οι οδηγοί που θέλουν να αγοράσουν κάρτες ελευθέρων διαδρομών μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκονται στα διόδια του αεροδρομίου της Μεταμόρφωσης και του κέντρου λειτουργίας της εταιρείας στην Παιανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πυροβολισμοί και τραυματισμός άνδρα σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Σέρρες: Πώς έγινε η συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας – Ξεκινά πειθαρχική έρευνα
- Παναθηναϊκός: Οι 11 που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Η 11άδα της για το ντέρμπι της Λεωφόρου
- «Έι, τράβα μου μια φωτογραφία» – Το Met Gala πριν την εποχή των κοινωνικών δικτύων και της ψηφιακής εικόνας
- Νέα Αριστερά: Η γεμάτη συμβολισμούς συνάντηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Φραντσέσκα Αλμπανέζε