Ανασύρθηκαν τα τελευταία συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ
Η τελευταία πράξη του δράματος της πτώσης του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, με την ανέλκυση από το ωκεανογραφικό πλοίο Αιγαίο των τελευταίων συντριμμιών, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ικαρίας.
Στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου ανελκύθηκαν από το ωκεανογραφικό πλοίο Αιγαίο τα τελευταία τμήματα του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, που κατέπεσε στις 11 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ικαρίας.
Κατόπιν αυτού και μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, αποδεσμεύτηκαν το προσωπικό και τα επιχειρησιακά μέσα του Λιμενικού Σώματος που συμμετείχαν στις έρευνες
Την Κυριακή έλαβε χώρα η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο διασώστη του ΕΚΑΒ Γιάννη Κουρολή, ο οποίος κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Πολιχνίτος της Λέσβου.
Τη σορό του διασώστη παρέλαβαν χθες από αεροπλάνο τύπου C-130, που τη μετέφερε στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, συγγενείς αλλά και πολλοί συνάδελφοί του οι οποίοι σχημάτισαν με ασθενοφόρα με μαύρες κορδέλες τιμητική πομπή.