
Βρέθηκε ανοικτά της Ικαρίας η άτρακτος του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ
Αθήνα: Εντοπίστηκε τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, ανοικτά της Ικαρίας, η άτρακτος και η ουρά του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε πέσει με τέσσερα άτομα πλήρωμα, λίγο πριν προσεγγίσει στο αεροδρόμιο του νησιού, πριν από τρεις περίπου εβδομάδες.
Αθήνα: Εντοπίστηκε τα μεσάνυκτα της Τετάρτης, ανοικτά της Ικαρίας, η άτρακτος και η ουρά του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ, το οποίο είχε πέσει με τέσσερα άτομα πλήρωμα, λίγο πριν προσεγγίσει στο αεροδρόμιο του νησιού, πριν από τρεις περίπου εβδομάδες.
Η άτρακτος του μοιραίου ελικοπτέρου εντοπίσθηκε από το ωκεανογραφικό «Αιγαίο» και το βαθυσκάφος «Θέτις», σε βάθος 75 μέτρων και στην θαλάσσια περιοχή Φανάρι, στη θέση Πετράδια.
Η άτρακτος του ελικοπτέρου εντοπίζεται στην προέκταση του αεροδιαδρόμου 33, που επιχείρησε να πάρει λίγο πριν προσγειωθεί ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου.
Με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσει η διαδικασία ανέλκυσης της ατράκτου, και ο εντοπισμός των τεσσάρων μελών του πληρώματος. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές και επιτρέπουν την πραγματοποίηση των ερευνών.
Στην περιοχή αναμένεται να σπεύσουν ο αρμόδιος εισαγγελέας και οι συγγενείς των αγνοουμένων.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους πήρε 4 μετάλλια στον πρώτο αγώνα της
- Grey’s Anatomy – Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης με 320 εβδομάδες στην κορυφή της Nielsen
- «Title decider»: Η Άρσεναλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ματς της 20ετίας στην Premier League (pic, vids)
- Αναταράξεις στα αεροπορικά ταξίδια από την εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα
- Η… κατηφόρα της Τσέλσι, ο Ροσενιόρ και τα αρνητικά ρεκόρ
- Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν σκότωσε τον πατέρα της – «Δε με στοιχειώνει» λέει η σταρ


