
Υπεγράφη η σύμβαση για τρία κρουαζιερόπλοια στο πλαίσιο της Ολυμπιακής φιλοξενίας
«Πλώρη» για το 2004 έβαλαν τρία κρουαζιερόπλοια τα οποία θα ελλιμενιστούν στον Πειραιά για τη φιλοξενία μελών της Ολυμπιακής oικογένειας, αλλά και επισκεπτών. Την Τρίτη υπεγράφη η σχετική σύμβαση μεταξύ της «Αθήνα 2004» και της Royal Olympic Cruises.
37
«Πλώρη» για το 2004 έβαλαν τρία νεότευκτα κρουαζιερόπλοια, τα οποία μαζί με άλλα οκτώ θα ελλιμενιστούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Πειραιά καθ όλη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων εξασφαλίζοντας περισσότερες από 13.000 κλίνες για τη φιλοξενία μελών της Ολυμπιακής oικογένειας, αλλά και επισκεπτών.
Συγκεκριμένα, υπεγράφη την Τρίτη από τον εντεταλμένο σύμβουλο της «Αθήνα 2004», Σπύρο Καπράλο και εκ μέρους της Royal Olympic Cruises (ROC) από τον Ανδρέα Ποταμιάνο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιάννο Πανταζή, η σύμβαση για τη χρήση τριών κρουαζιερόπλοιων στο πλαίσιο του προγράμματος της Ολυμπιακής φιλοξενίας.
Πρόκειται για τα κρουαζιερόπλοια Olympia Voyager (ναυπήγησης 2000) και Olympia Explorer (ναυπήγησης 2002), τα οποία έχουν ικανότητα φιλοξενίας 836 επιβατών σε 420 πολυτελείς καμπίνες και σουίτες το καθένα, σε συνθήκες άνεσης και υψηλής αισθητικής, σε συνδυασμό με την τεχνική τελειότητα, καθώς και το Olympia Countess, το οποίο εξασφαλίζει και την εναλλακτική λύση της οικονομικότερης φιλοξενίας.
Εν τω μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος να υποδεχτεί κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 τα κρουαζιερόπλοια.
Ανάμεσα στα έργα αισθητικής παρέμβασης προβλέπονται αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτιρίων, δενδροφυτεύσεις και εξωραϊσμοί των χώρων στην περιοχή εξυπηρέτησης πλοίων. Παράλληλα πραγματοποιούνται έργα υποδομής, όπως αγωγοί συλλογής λυμάτων, νέοι αγωγοί αποχέτευσης και βελτίωση και επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σέρρες: Ένας νεκρός κρατούμενος μετά από συμπλοκή στις Φυλακές Νιγρίτας
- Κοινωνικός τουρισμός: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των αιτήσεων – Πώς θα κάνετε αίτηση
- Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν με πρόστιμο 150€ αν δεν έχουν αυτό το αξεσουάρ μαζί τους – Ο κωδικός «01» στο δίπλωμα
- LIVE: Λεβαδειακός – Βόλος
- LIVE: ΟΦΗ – Άρης
- ΟΦΗ – Άρης: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
