
Σε αρνητικό έδαφος η Γουόλ Στριτ την Τετάρτη
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη Γουόλ Στριτ την Τετάρτη, μιάμιση ώρα περίπου μετά την έναρξη των συναλλαγών, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι ένας ενδεχόμενος πόλεμος στο Ιράκ θα υπονομεύσει την επιχειρηματική και καταναλωτική εμπιστοσύνη.
27
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στη Γουόλ Στριτ την Τετάρτη, μιάμιση ώρα περίπου μετά την έναρξη των συναλλαγών, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι ένας ενδεχόμενος πόλεμος στο Ιράκ θα υπονομεύσει την επιχειρηματική και καταναλωτική εμπιστοσύνη.
Ο Nasdaq «γλιστρά» χαμηλότερα κατά 0,78% στις 1.336,03 μονάδες, ο Dow Jones υποχωρεί κατά 0,47% στις 8.003,34 μονάδες και ο Standard & Poors 500 σημειώνει πτώση 0,55% στις 846,42 μονάδες.
Την αγορά ωθούν χαμηλότερα οι μετοχές των βιομηχανικών εταιρειών, των τηλεπικοινωνιών και των εταιρειών που σχετίζονται με τον κλάδο των προσωπικών υπολογιστών.
«Θέλω να τελειώνει το θέμα με το Ιράκ» δήλωσε στο Bloomberg ο διευθυντής έρευνας μετοχών της Riggs Investment Advisors, Όουεν Μπούρμαν. «Όσο καθυστερεί, τόσο χειρότερα είναι. Οι επιχειρήσεις είναι ανίκανες να κάνουν οτιδήποτε μέχρι να τερματισθεί η αβεβαιότητα» προσέθεσε.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 1,15% στις 3.686,50 μονάδες, στο Παρίσι o CAC 40 κατά 2,49% στις 2.865,59 μονάδες και στη Φρανκφούρτη o DAX κατά 3,34% στις 2.648,50 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ

