Γεγονός αποτελεί η εταιρεία λαΐκής βάσης «Ένωση ΑΕΚ 1924»
«Σάρκα και οστά» πήρε τη Δευτέρα εταιρεία λαϊκής βάσης με την επωνυμία «Ένωση ΑΕΚ 1924». Σε συνεδρίαση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο, το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι Ντέμης Νικολαΐδης και Διονύσης Χιώτης.
«Σάρκα και οστά» πήρε τη Δευτέρα εταιρεία λαϊκής βάσης με την επωνυμία «Ένωση ΑΕΚ 1924». Σε συνεδρίαση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο, το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι Ντέμης Νικολαΐδης και Διονύσης Χιώτης. Την Τρίτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη λειτουργία της νέας εταιρείας.
Μέλη της νέας εταιρείας μπορούν να γίνουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, αφού καταβάλλουν το ποσό των 50 ευρώ για την εγγραφή και 50 ευρώ ετησίως, ως συνδρομή.
Στόχος του νέου σωματείου είναι να έχει «φωνή» στα διοικητικά της ΠΑΕ, είτε με την παρουσία του στις γενικές συνελεύσεις είτε με την εκλογή μελών του στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Παράλληλα, η εταιρεία λαϊκής βάσης θα αγωνιστεί για την εξάλειψη των φαινομένων βίας και ρατσισμού από τον αθλητισμό, την προώθηση της ιστορίας της ΑΕΚ και τη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι.
Ο Αντεγέμι έχει προσελκύσει αρνητική προσοχή το τελευταίο διάστημα σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη και εντός αγωνιστικού χώρου. «Έχει μυαλό ερασιτέχνη», τον κατακεραύνωσε ο Μπάμπελ
Το μέλλον του Βινίσιους στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αβέβαιο και στην Αγγλία τονίζουν πως ο Βραζιλιάνος ήδη ψάχνεται για μεταγραφή σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Premier League.
Ο Βαγγέλη Παυλίδης και οι συμπαίκτες του στην Μπενφίκα, μοίρασαν δώρα σε μικρά παιδιά που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και τα έκαναν τρισευτυχισμένα!