Γεγονός αποτελεί η εταιρεία λαΐκής βάσης «Ένωση ΑΕΚ 1924»
«Σάρκα και οστά» πήρε τη Δευτέρα εταιρεία λαϊκής βάσης με την επωνυμία «Ένωση ΑΕΚ 1924». Σε συνεδρίαση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο, το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι Ντέμης Νικολαΐδης και Διονύσης Χιώτης.
«Σάρκα και οστά» πήρε τη Δευτέρα εταιρεία λαϊκής βάσης με την επωνυμία «Ένωση ΑΕΚ 1924». Σε συνεδρίαση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο, το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι Ντέμης Νικολαΐδης και Διονύσης Χιώτης. Την Τρίτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη λειτουργία της νέας εταιρείας.
Μέλη της νέας εταιρείας μπορούν να γίνουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, αφού καταβάλλουν το ποσό των 50 ευρώ για την εγγραφή και 50 ευρώ ετησίως, ως συνδρομή.
Στόχος του νέου σωματείου είναι να έχει «φωνή» στα διοικητικά της ΠΑΕ, είτε με την παρουσία του στις γενικές συνελεύσεις είτε με την εκλογή μελών του στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Παράλληλα, η εταιρεία λαϊκής βάσης θα αγωνιστεί για την εξάλειψη των φαινομένων βίας και ρατσισμού από τον αθλητισμό, την προώθηση της ιστορίας της ΑΕΚ και τη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι.
Η σπουδαία Λίντσεϊ Βον των 11 μεταλλίων σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμια Πρωταθλήματα ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης, όμως ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα με το οποίο δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει, αν και ήδη 41 ετών...
Ο Μάικλ Κάρικ αναφέρθηκε στον οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει το βράδυ της Τρίτης την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας του προκειμένου να ολοκληρωθεί το μαρτύριό του και να πάει επιτέλους για κούρεμα!