
«Ο Σημίτης θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές» δηλώνει ο Τ.Χυτήρης
«Έπεα πτερόεντα» χαρακτήρισε ο νέος σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού, Τ.Χυτήρης, τα σενάρια περί παραίτησης και διαδοχής του Κ.Σημίτη, και σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Επιπλέον κατηγόρησε για υποκρισία τη ΝΔ.
53
«Έπεα πτερόεντα» χαρακτήρισε ο Τηλέμαχος Χυτήρης τα σενάρια περί παραίτησης και διαδοχής του Κώστα Σημίτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα, τη Δευτέρα. Ο νέος σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού σημείωσε ότι ο Κ.Σημίτης θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.
Μία ημέρα μετά την απάντηση που έδωσε στη σχετική σεναριολογία ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο Τ.Χυτήρης δήλωσε ότι «η πολιτική δεν γίνεται με κουτσομπολιά και ψευτοδιλήμματα, αλλά ασκείται επί του πεδίου της πραγματικότητας».
Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν προβάδισμα της ΝΔ, ανέφερε ότι «άλλο δημοσκόπηση, άλλο εκλογές». Επιπλέον, κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία, επισημαίνοντας ότι «η ΝΔ κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο, κρύβει τις αδυναμίες της μήπως και ξεγελάσει κανέναν. Υποκρίνεται συνεχώς, μέχρι ότι δεν είναι ούτε καν δεξιό κόμμα θέλει να μας πείσει».
Παράλληλα, τόνισε ότι «οι Έλληνες, όμως, γνωρίζουν και συγκρίνουν. Ξέρουν τι πέτυχε η χώρα με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ξέρουν ότι μπορεί να πετύχει ακόμα, και έχουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού».
Ο Τηλέμαχος Χυτήρης επισήμανε ότι ο Κ.Σημίτης «θα είναι πάλι πρωθυπουργός, αυτό απαιτούν οι καιροί και οι καταστάσεις», καθώς και ότι «είναι ένας καλός πρωθυπουργός, έφερε την Ελλάδα πολλά χρόνια μπροστά, και τώρα χρειάζεται ακόμα περισσότερο στον τόπο. Αποτελεί εγγύηση και σιγουριά για τα επόμενα βήματα».
Επιπλέον, ο νέος σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού αποφεύγει να σχολιάσει τον προκάτοχό του, Γιώργο Πανταγιά, σημειώνοντας ότι «δεν μου αρέσει να γίνεται καμία σύγκριση και με κανέναν γιατί είναι λάθος. Νομίζω ότι ο καθένας όταν αναλαμβάνει κάτι κάνει το καλύτερο δυνατό. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ».
Κληθείς να σχολιάσει την επίσκεψη του έκπτωτου βασιλιά και της οικογένειάς του, ο κ. Χυτήρης δήλωσε ότι «με τον τέως ο ελληνικός λαός έχει τελειώσει προ πολλού. Η τελευταία πράξη έκλεισε και τυπικά με την αποζημίωσή του. Τώρα είναι ένας γραφικός κοσμικός τουρίστας, ποιον απασχολεί;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρισμός πολυτελείας: To «big bang» των 5άστερων ξενοδοχείων στην Αθήνα
- ΗΠΑ: Οι ενοχές έπνιγαν τον εισαγγελέα – Είχε καταδικάσει άδικα 23χρονο – Αφέθηκε ελεύθερος 29 χρόνια μετά
- Κεσσές: Ο Βορίδης δεν είπε ότι παγιδεύτηκε με Predator ενώ ήταν υπ. Εσωτερικών – Τα θύματα προστατεύουν τους θύτες
- «Είμαι του Ψηλορείτη γιος…» – Το υπέροχο βίντεο του ΟΦΗ για την… φιέστα με τον Άρη (vid)
- Δημογραφικό: Οταν οι θάνατοι ξεπερνούν τις γεννήσεις – Γιατί ο κόσμος «μικραίνει» πιο γρήγορα
- Η ενεργειακή κρίση έχει πολύ δρόμο μπροστά – Αλλά οι αγορές ακόμα πετάνε στα σύννεφα



