
Αυξήσεις έως και 70% στα οπωροκηπευτικά και 40% στις τιμές των καυσίμων
Αυξήσεις μέχρι και 70% διαπιστώνονται το τελευταίο δεκαήμερο στις τιμές των οπωροκηπευτικών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη αλλά και των τιμοληψιών του υπουργείου Ανάπτυξης. Στα καύσιμα οι ανατιμήσεις φθάνουν το 40%.
27
Αυξήσεις μέχρι και 70% διαπιστώνονται το τελευταίο δεκαήμερο στις τιμές των οπωροκηπευτικών, με την κακοκαιρία να αναμένεται να επηρεάσει περαιτέρω την ανοδική τάση των τιμών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη αλλά και των τιμοληψιών του υπουργείου Ανάπτυξης, τα αγγουράκια πωλούνται ακριβότερα από τις 4 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα κατά 70%, τα μήλα κατά 66,6%, το σπανάκι 46,6%, οι χονδρές πιπεριές 25%, τα πορτοκάλια 65%, τα κολοκυθάκια 30%, τα λάχανα 25% και τα λεμόνια 1,25%.
Μειώσεις παρατηρούνται στις τιμές της ντομάτας (-16,25%), τις πατάτες (-30%) και τα φρέσκα κρεμμύδια (-7,14%).
Παράλληλα, οι ανατιμήσεις στα καύσιμα φθάνουν ως και το 40%. Η μεγαλύτερη αύξηση σημειώνεται στο πετρέλαιο κίνησης, η τιμή του οποίου διαμορφώνεται σήμερα στα 40-42 λεπτά το λίτρο, ενώ στις 15 Οκτωβρίου η τιμή δεν ξεπερνούσε τα 29 λεπτά το λίτρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε
- Ο Τραμπ απειλεί με νέες επιθέσεις στο Ιράν αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ


