Αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Σάββατο και στη Θεσσαλονίκη
Συλλαλητήριο κατά του πολέμου στο Ιράκ διοργανώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου και στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία, που θα καταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Συλλαλητήριο κατά του πολέμου στο Ιράκ διοργανώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου και στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία, που θα περάσει από το αμερικανικό προξενείο -όπου θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας- για νακαταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Παράλληλα, την Παρασκευή, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ στις 11 οι διοικήσεις των σωματείων θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο αμερικανικό προξενείο για να επιδώσουν ψηφίσματα διαμαρτυρίας για τον απειλούμενο πόλεμο στο Ιράκ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).