
Βελτίωσε την προσφορά της για τα ΚΑΕ η κοινοπραξία Folli Follie – Γερμανός
Νέα βελτιωμένη προσφορά (8,40 ευρώ/μετοχή) για την αγορά του 40% του μετοχικού κεφαλαίου των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών υπέβαλε την Τετάρτη στην Αγροτική Τράπεζα η προτιμητέα κοινοπραξία Γερμανός - Folli Follie.
27
Νέα βελτιωμένη προσφορά για την αγορά του 40% του μετοχικού κεφαλαίου των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών υπέβαλε την Τετάρτη στην Αγροτική Τράπεζα η προτιμητέα κοινοπραξία Γερμανός – Folli Follie.
Ειδικότερα, η κοινοπραξία προσέφερε 8,4 ευρώ ανά μετοχή, έναντι των 6,70 ευρώ ανά μετοχή προηγουμένως.
Αν συνυπολογισθούν τα μερίσματα που θα εισπράξει φέτος η ΑΤΕ από την περυσινή χρονιά, η τιμή της μετοχής την οποία θα καταβάλει η κοινοπραξία ξεπερνά τα 8,60 ευρώ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΕ αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με την πρόταση κατά τη συνεδρίασή του μεθαύριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε
- Ο Τραμπ απειλεί με νέες επιθέσεις στο Ιράν αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ


