
Μόνο επαγγελματίες ναύτες στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού
Από επαγγελματίες οπλίτες θα αντικατασταθούν σταδιακά όλοι οι στρατευμένοι θητείας στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Σε πρώτη φάση αντικαθίστανται όλοι οι στρατεύσιμοι που υπηρετούν σε φρεγάτες.
37
Από επαγγελματίες οπλίτες θα αντικατασταθούν σταδιακά όλοι οι στρατευμένοι θητείας στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Σε πρώτη φάση αντικαθίστανται όλοι οι στρατεύσιμοι που υπηρετούν σε φρεγάτες, πλην των Φ/Γ Ύδρα, Έλλη και Κανάρης που βρίσκονται σε αποστολή και η αντικατάσταση θα γίνει με τον κατάπλου τους στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Το ανώτερο μέτρο θα επεκταθεί σταδιακά σε αρματαγωγά, κανονιοφόρους και πυραυλακάτους, με μεσοπρόθεσμη προοπτική, να στελεχωθούν όλα το πλοία του Πολεμικού Ναυτικού από ΕΠΟΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κοκορομαχίες» στη Γαλλία για… το ψητό κοτόπουλο
- «Οι Μπλέιζερς ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο»
- Καιρός: Χειμώνας μέσα στον Μάιο – Στα λευκά Πάρνηθα, Καλάβρυτα και Μέτσοβο
- Τα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς: Τι ισχύει με το συμβόλαιο και την αποκατάσταση του
- ΔΝΤ: Επικρίνει τις κυβερνήσεις της ΕΕ ότι αγνοούν προειδοποιήσεις για επιδοτήσεις ενέργειας
- Ντάνιελ Κρεγκ: Ξανά στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του