
Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών στην Ηλιούπολη
Αθήνα: Εγκαινιάστηκε το "Κέντρο Πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών" των δήμων Ηλιούπολης και Βύρωνα, το οποίο απευθύνεται σε κάθε πολίτη ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, εθνικότητας, θρησκείας, ιδεολογίας, κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης και άλλης διάκρισης.
Αθήνα: Εγκαινιάστηκε το “Κέντρο Πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών” των δήμων Ηλιούπολης και Βύρωνα, το οποίο απευθύνεται σε κάθε πολίτη ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, εθνικότητας, θρησκείας, ιδεολογίας, κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης και άλλης διάκρισης.
Οι συνεδρίες είναι ομαδικές για γκρουπ γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικούς καθώς και ατομικές. Βρίσκεται στην οδό Κρήτης 2 στην Ηλιούπολη και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.30 το πρωί έως και 14.30 μετά το μεσημέρι, αλλά και από τις 17.00 έως τις 20.00 το βράδυ κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (τηλ-φαξ 210-9949890, 210-9949891).
Στην τελετή των εγκαινίων η Λαμπρινή Στρατίκη επιστημονικός σύμβουλος του Κέντρου επεσήμανε ότι “το θέμα της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών και της εξάρτησης αφορά τον καθένα, χρήστη, συγγενή, φίλο, γείτονα, συνάδελφο, συμμαθητή και σ’ αυτό ακριβώς επικεντρώνονται και οι νέοι επιστήμονες που στελεχώνουν το “Κέντρο Πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών”.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηλιούπολης Θ. Γεωργάκης τόνισε ότι “‘Είχαμε τη βούληση, εγγυηθήκαμε την οργάνωση, στελεχώσαμε με το καλύτερο επιστημονικό προσωπικό. Αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι στόχοι που πέτυχαν. Μένουν άλλοι δύο. Να πείσουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει το Κέντρο και να έχουμε αποτελέσματα”.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Τρόμος για οικογένεια στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας με αλυσοπρίονο και μαχαίρι φώναζε έξω από το σπίτι τους
- Μάλτα: Τέταρτη θητεία για το Εργατικό Κόμμα του Ρόμπερτ Αμπέλα μετά τις βουλευτικές εκλογές
- Μια νέα καριέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το Hollywood είναι η επόμενη μεγάλη… μπίζνα του CR7
- Ο Σταύρος Φλώρος δίνει μεγάλη μάχη και στέλνει συγκλονιστικό μήνυμα ελπίδας
- Ράμα για επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή στην «άμυαλη συμμορία με τους μύες»
- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)
