51

Με την επισήμανση ότι «μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έκανε μία πολυ σωστή δουλειά», η δήμαρχος Αθηναίων Ντ.Μπακογιάννη εξέφρασε τη Δευτέρα την ελπίδα πως «δεν θα παρασυρθούμε σε φημολογίες και διαρροές, αλλά θα μείνουμε στην ουσία του προβλήματος της τρομοκρατίας».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις συλλήψεις τριών φερόμενων ως μελών του ΕΛΑ -και συγκεκριμένα τον κοινοτάρχη Κιμώλου, Αγγελέτο Κανά- η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως «η οποιαδήποτε προσπάθεια να δοθούν άλλου είδους πολιτικές ερμηνείες με βρήκε αντίθετη όταν υπήρχαν πολλοί άλλοι λόγοι να τοποθετηθώ».

Και η δήμαρχος Αθηναίων κατέληξε επισημαίνοντας: «Ελπίζω να μην αρχίσουμε σήμερα και να κρατήσουμε αυτή τη σοβαρότητα που ο πολιτικός κόσμος κρατησε τον τελευταίο καιρό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ