
Υπεγράφη η συμφωνία για την απόκτηση του 54% της Rom Telecom από τον OTE
Υπογράφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βουκουρέστι η συμφωνία μεταξύ του ΟΤΕ και του ρουμανικού Δημοσίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Rom Telecom, με την οποία ο ΟΤΕ θα έχει πλέον τo 54% των μετοχών της εταιρείας.
27
Υπογράφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βουκουρέστι η συμφωνία μεταξύ του ΟΤΕ και του ρουμανικού Δημοσίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Rom Telecom, με την οποία ο ΟΤΕ θα έχει πλέον τo 54% των μετοχών της εταιρείας.
Από ελληνικής πλευράς τη συμφωνία, η οποία χθες εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο της Ρουμανίας, υπέγραψε ο αντιπρόεδρος του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρπέλης και από την πλευρά της Ρουμανίας ο υφυπουργός Επικοινωνιών της χώρας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σκαρπέλης τόνισε, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του, πως η συμφωνία είναι επωφελής για τον ΟΤΕ, την Rom Telecom αλλά και τη ρουμανική οικονομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ
- Προσωρινή διακοπή των φορτώσεων πετρελαίου από το Ιράκ, αφού drone χτύπησε δεξαμενόπλοιο στη Βασόρα
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα των βουλευτών – «αθώων περιστερών» κατέρρευσε σήμερα με κρότο
- #AskTsipras: Ο Αλέξης Τσίπρας απαντάει στις ερωτήσεις των μελών της ΕΛΑΣ
