
Αρχισαν οι θαλάσσιες περιπολίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης
Σε εφαρμογή τέθηκε από την Τρίτη το μέτρο των θαλάσσιων περιπολιών για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Στις περιπολίες συμμετέχουν πέντε ευρωπαϊκά κράτη - μέλη της ΕΕ, ενώ ως παρατηρητής συμμετέχει και η Ελλάδα.
30
Σε εφαρμογή τέθηκε από την Τρίτη το μέτρο των θαλάσσιων περιπολιών για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης με την ονομασία «Οδυσσέας». Στις περιπολίες συμμετέχουν πέντε ευρωπαϊκά κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η Ελλάδα παίρνει μέρος ως παρατηρητής.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος της Τετάρτης, επτά σκάφη από την Ισπανία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Πορτογαλία περιπολούν ήδη στη Μεσόγειο Θάλασσα, ενώ πέντε ακόμα χώρες -μεταξύ αυτών και η Ελλάδα- συμμετέχουν στην επιχείρηση ως παρατηρητές.
Μεταξύ των παρατηρητών βρίσκεται και μία υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρα, η Πολωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ


