Απεργία επ άπειρον αποφάσισαν οι εργαζόμενοι των διυλιστηρίων στη Βενεζουέλα
Την απόφασή τους να συνεχίσουν για 54η ημέρα την απεργία τους και έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα κρατικά διυλιστήρια πετρελαίου της Βενεζουέλας, του πέμπτου μεγαλύτερου εξαγωγέα πετρελαίου διεθνώς.
43
Την απόφασή τους να συνεχίσουν για 54η ημέρα την απεργία τους ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα κρατικά διυλιστήρια πετρελαίου της Βενεζουέλας.
Όπως διεμήνυσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Χουάν Φερνάντες, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν έως ότου συμφωνηθεί με την κυβέρνηση η χωρίς συνέπειες επιστροφή στις θέσεις εργασίας τους, αλλά και η διενέργεια πρόωρων προεδρικών εκλογών.
Εξαιτίας της περίπου δίμηνης απεργίας στα κρατικά διυλιστήρια (PDVSA) της Βενεζουέλας, του πέμπτου μεγαλύτερου εξαγωγέα πετρελαίου διεθνώς, οι εξαγωγές έχουν συρρικνωθεί κατά το 1/4, προκαλώντας τεράστια οικονομική κρίση στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442