37

Τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η υγεία, η παιδεία και η απασχόληση αναμένεται να θέσει και πάλι ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατά τη σημερινή του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος, ο κ. Σημίτης εγκαταλείπει πλέον και επισήμως το εξαμηνιαίο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και επιλέγει το «κέντρο βάρους» του κυβερνητικού έργου, τις προτεραιότητες, ώστε να αντιμετωπισθούν πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, που αυτή τη στιγμή αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης.

Οι προτεραιότητες πάντως, που θα τεθούν στο Υπουργικό Συμβούλιο και επί των οποίων, πέραν του πρωθυπουργού, θα τοποθετηθούν και οι αρμόδιοι υπουργοί, όπως ο κ. Ευθυμίου, ο κ. Στεφανής κ.ά βασίζονται στα σημειώματα που απέστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι υπουργοί και τα οποία επεξεργάστηκε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου, Ν.Θέμελης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ