
Τα θέματα καθημερινότητας στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης
Τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η υγεία, η παιδεία και η απασχόληση αναμένεται να θέσει και πάλι ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
37
Τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η υγεία, η παιδεία και η απασχόληση αναμένεται να θέσει και πάλι ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατά τη σημερινή του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος, ο κ. Σημίτης εγκαταλείπει πλέον και επισήμως το εξαμηνιαίο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και επιλέγει το «κέντρο βάρους» του κυβερνητικού έργου, τις προτεραιότητες, ώστε να αντιμετωπισθούν πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, που αυτή τη στιγμή αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης.
Οι προτεραιότητες πάντως, που θα τεθούν στο Υπουργικό Συμβούλιο και επί των οποίων, πέραν του πρωθυπουργού, θα τοποθετηθούν και οι αρμόδιοι υπουργοί, όπως ο κ. Ευθυμίου, ο κ. Στεφανής κ.ά βασίζονται στα σημειώματα που απέστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι υπουργοί και τα οποία επεξεργάστηκε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου, Ν.Θέμελης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ

