Κυριακή 03 Μαϊου 2026
weather-icon 10o
Στον εισαγγελέα κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αργύρης Σαλιαρέλης

Στον εισαγγελέα κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αργύρης Σαλιαρέλης

Κατάθεση στον εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που ερευνά την υπόθεση των εκβιασμών έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Αργύρης Σαλιαρέλης. Ο τελευταίος έχει υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.

30

Κατάθεση στον εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που ερευνά την υπόθεση των εκβιασμών έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Αργύρης Σαλιάρελης. Ο τελευταίος έχει υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού από τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο με αιχμή την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Ο κ. Σαλιαρέλης παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελικού λειτουργού τρισήμιση ώρες και φέρεται να επανέλαβε όσα έχει καταγγείλει στον Τύπο για την προσπάθεια του εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλου να του αποσπάσει χρήματα πριν λίγα χρόνια.

Όπως μετέδωσε η Νέα Ελληνική Τηλεόραση, στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσει σήμερα και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς καθώς και ένας ακόμα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας.

Τελευταία ενημέρωση 14:55

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 03 Μαϊου 2026
Cookies