
Ντροπή για το πολιτικό σύστημα τα πανωτόκια, δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στις τράπεζες εξαπέλυσε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το ζήτημα των πανωτοκίων. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα ζητήσει από το κόμμα του να αναδείξει εκ νέου το ζήτημα στη Βουλή.
30
Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στις τράπεζες εξαπέλυσε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το ζήτημα των πανωτοκίων. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Βουλή έχει ψηφίσει τρεις νόμους για το θέμα, τους οποίους οι τράπεζες αγνοούν προκλητικά.
Ο πρών πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Νίκο Γκαργκάνα με τον οποίο συζήτησε το ζήτημα καθώς και τη γενικότερη πορεία της οικονομίας.
«Ο διοικητής μού είπε ευθέως ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει τη δυνατότητα να επιβάλει καμία άποψη στις τράπεζες. Ο κ. Χριστοδουλάκης ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο νόμο. Οι τράπεζες λένε έχουμε μαζί μας τον υπουργό διότι κάνει νόμο και εμείς δεν εφαρμόζουμε την εγκύκλιο και παρουσιάζεται μια κατάσταση που αποτελεί φαινόμενο μιας θλιβερής παρακμής» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Τρίτης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι θα ζητήσει από τη Νέα Δημοκρατία να φέρει εκ νέου το θέμα στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
