
Υπέγραψε στη Minardi o Mark Webber
Ο νεαρός Mark Webber θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Minardi για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 2002, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 29 Ιανουαρίου, η αγγλοϊταλική ομάδα.
Ο νεαρός Mark Webber θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Minardi για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 2002, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 29 Ιανουαρίου, η αγγλοϊταλική ομάδα.
Ο 25χρονος Αυστραλός, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Formula 3000, εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του τους ιθύνοντες της Minardi, οι οποίοι και αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Mark Webber θα πλαισιώσει τον Μαλαισιανό Alex Yoong.
Η είσοδος στη Formula 1 είναι ένα σημαντικό σημείο της καριέρας μου. Γι αυτό αγωνιζόμουν τα τελευταία επτά χρόνια. Είναι φανταστικό να ξεκινώ μια νέα καριέρα έχοντας δίπλα μου τον Paul Stoddart, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν στην F3000. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δήλωσε ο Mark Webber.
Ο επικεφαλής της ομάδας, Paul Stoddart, ο οποίος αγόρασε τη Minardi λίγες εβδομάδες πριν από την εκκίνηση του περσινού πρωταθλήματος, πρόσθεσε: Πέρσι, όταν φτάσαμε στη Μελβούρνη, ήμαστε συγκινημένοι και νιώθαμε περήφανοι. Φέτος, με δύο σπουδαίους οδηγούς όπως ο Mark και ο Alex, αισθάνομαι διπλά περήφανος. Είναι μια διαφορετική Minardi, καλύτερα προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην πορεία της στη Formula 1.
Πηγή: European Minardi
auto.in.gr
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ

