
Π. Πρωτάθλημα Ράλι (WRC): Αυξάνεται το όριο των συμμετοχών στο Ράλι Monte Carlo
Μετά την πίεση που άσκησαν η επιτροπή των ράλι της FIA και οι αγωνιζόμενοι, η αυτοκινητιστική λέσχη του Monaco συμφώνησε να αυξήσει τον αριθμό των συμμετοχών που θα λάβουν μέρος στο Ράλι Monte Carlo του 2001, από 40 σε 60 πληρώματα.
Μετά την πίεση που άσκησαν η επιτροπή των ράλι της FIA και οι αγωνιζόμενοι, η αυτοκινητιστική λέσχη του Monaco συμφώνησε να αυξήσει τον αριθμό των συμμετοχών που θα λάβουν μέρος στο Ράλι Monte Carlo του 2001, από 40 σε 60 πληρώματα.
Ο αριθμός αυτός βέβαια εξακολουθεί να αποτελεί αρνητικό ρεκόρ συμμετοχών για έναν αγώνα που συγκέντρωνε στο παρελθόν περισσότερους από 200 αγωνιζόμενους.
«Το Automobile Club of Monaco θα ήθελε να υπογραμμίσει ότι αυτό το όριο τέθηκε για λόγους ασφαλείας και με βάση τους χώρους που θα είναι διαθέσιμοι για τα service park των ομάδων. Φυσικά το ACM δεσμεύεται ότι το 69ο Ράλι του Monte Carlo θα πραγματοποιηθεί ομαλά, σεβόμενο όχι μόνο την ασφάλεια των θεατών και των πληρωμάτων αλλά και ολόκληρης της περιοχής» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια λέσχη.
Ο παλαιότερος και διασημότερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι παραλίγο να μη συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα, λόγω της ανικανότητας των οργανωτών να ελέγξουν αλλά και να εγγυηθούν για την ασφάλεια των θεατών.
auto.in.gr
- Συμπλοκή με έναν νεκρό από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν τη σορό στον ποταμό Λουδία
- Άννα Πρέλεβιτς: Γέννησε δίδυμα, πριν 18 μέρες και το αποκαλύπτει ανήμερα της γιορτής της μητέρας
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Αποδεδειγμένα ζει στην εικονική πραγματικότητα των excel του «επιτελικού κράτους»
- «Περιφερόμενος κίνδυνος ο Μητσοτάκης»: Πυρά κομμάτων στην κυβέρνηση και επικρίσεις για την υπόθεση του drone στη Λευκάδα
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Το όμορφο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη γιορτή της μητέρας (vid)