Π. Πρωτάθλημα Ράλι: Τα αποτελέσματα του Ράλι Μαύρο Ρόδο
Με την πραγματοποίηση του 28ου Ράλι Μαύρο Ρόδο που διοργάνωσε η ΑΛΑ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, τον τίτλο του οποίου κατέκτησε ο Αρης Βωβός.
Με την πραγματοποίηση του 28ου Ράλι Μαύρο Ρόδο που διοργάνωσε η ΑΛΑ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, τον τίτλο του οποίου κατέκτησε ο Αρης Βωβός.
Ο φετινός πρωταθλητής, o οποίος σημείωσε έξοδο στην 3η Ε.Δ. με την Τoyota Corolla WRC, εγκατέλειψε μετά την 4η Ε.Δ., αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στο Δημήτρη Δριβάκο, που κέρδισε τον αγώνα με το Mitsubishi Lancer Evo V Group N.
Τη δεύτερη θέση του αγώνα κατέλαβε ο Δημήτρης Νάσουλας με ίδιο αυτοκίνητο, ενώ την τρίτη ο Παναγιώτης Χατζητσοπάνης (φωτ.) με Fiat Runto 1.6 Kit Car.
Ο Θεόδωρος Πεταλίδης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Ν, τερμάτισε στην τέταρτη θέση με το Subaru Impreza WRX, ενώ ο Δημήτρης Βαζάκας τερμάτισε όγδοος με το Nissan Micra K11, κατακτώντας το φετινό τίτλο στην κατηγορία F2, καθώς και στην κλάση Α5.
Τα δέκα ταχύτερα πληρώματα του αγώνα:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
auto.in.gr
- ΗΠΑ: Οργή για άνδρα που κλώτσησε θαλάσσιο λέοντα σε παραλία του Σαν Ντιέγκο
- Γρηγορίου: «Είμαι αισιόδοξος για πρωτάθλημα και Κύπελλο – Ο Παλάσιος θα μας βοηθήσει πολύ»
- «Έπρεπε να κινούνται στο πλαίσιο του νόμου». Μια αρχή που ξέχασε κάμποσες φορές η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Κίνα υπέρ Βραζιλίας όσον αφορά την «απόρριψη» κάθε «εξωτερικής ανάμιξης» στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Τα «θέλω» της Παρί και μία «χρυσή» μεταγραφή – Ο Μπαρκολά δεν ανανεώνει και η Λίβερπουλ «καραδοκεί» (pic)
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


