O R.Burns επιστρέφει στη Subaru…
Ο Richard Burns την επόμενη σεζόν δεν θα προλάβει να οδηγήσει το Peugeot 307 WRC, καθώς αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα για να επιστρέψει στη Subaru με την οποία το 2001 στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι.
Ο Richard Burns την επόμενη σεζόν δεν θα προλάβει να οδηγήσει το Peugeot 307 WRC, καθώς αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα για να επιστρέψει στη Subaru με την οποία το 2001 στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι.
Η είδηση ότι ο Tommi Makinen πρόκειται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν έπεσε σαν κεραυνός στο στρατόπεδο της Subaru, η οποία έσπευσε να πλησιάσει το Βρετανό με τον οποίο τελικά συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο που ξεκινά από το 2004.
Η Subaru είναι η ομάδα με την οποία γνώρισα τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Ανυπομονώ να ξαναγίνω μέλος της δήλωσε ο 32χρονος Βρετανός. Ιδιαίτερο πάντως ενδιαφέρον αναμένεται να έχει ο οικογενειακός συναγωνισμός ανάμεσα στον R.Burns και τον επίσης γρήγορο P.Solberg ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είναι σε μεγάλη φόρμα.
auto.in.gr
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο
- ΕΕ: Το παράδοξο της αύξησης του πληθυσμού – Σε τροχιά μείωσης πολλές χώρες, κινητήριος μοχλός η μετανάστευση




