Νέες εκδόσεις Citroen Picasso στην ευρωπαϊκή αγορά
Δύο νέες εκδόσεις προσθέτει στην γκάμα του Citroen Xsara Picasso η γαλλική εταιρεία, οι οποίες θα εξοπλίζονται με το νέο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Δύο νέες εκδόσεις προσθέτει στην γκάμα του Citroen Xsara Picasso η γαλλική εταιρεία, οι οποίες θα εξοπλίζονται με το νέο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Οι αυτόματες αυτές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες με τα επίπεδα εξοπλισμού SX και Exclusive και θα εφοδιάζονται με σειραϊκό κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων, το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα στο στιλ οδήγησης του καθενός, ενώ προσφέρει παράλληλα στον οδηγό τη δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής των ταχυτήτων σε περίπτωση που το επιθυμεί.
Η προσθήκη του δίλιτρου κινητήρα βελτιώνει φυσικά τις επιδόσεις, αφού πλέον το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100χλμ./ώρα σε 10,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 190χλμ./ώρα.
Στο βασικό εξοπλισμό των δύο καινούργιων εκδόσεων περιλαμβάνονται cruise control, ESP και EBA, στοιχεία που δεν έχουμε ξαναδεί σε Xsara Picasso, ενώ η τιμή τους υπολογίζεται στα 21.200 ευρώ περίπου για την έκδοση 2.0i Auto SX και στα 22.700 ευρώ για την 2.0i Auto Exclusive.
Πηγή: Citroen
auto.in.gr
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
