Την πρώτη νίκη της καριέρας του με χρόνο 1:32:22,195 σημείωσε σήμερα στη Μαλαισία ο K.Raikkonen, διπλασιάζοντας ταυτόχρονα τις επιτυχίες της McLaren τη φετινή περίοδο.



Στη δεύτερη θέση πίσω από τον Φινλανδό οδηγό της βρετανικής ομάδας τερμάτισε ο R.Barrichello (Ferrari), ενώ τρίτος ήταν ο οδηγός-έκπληξη του διημέρου, ο 21χρονος Fernando Alonso (Renault).



Τη βαθμολογούμενη οκτάδα συμπλήρωσαν οι R.Schumacher (Williams), J.Trulli (Renault), M.Schumacher (Ferrari), J.Button (BAR) και N.Heidfeld (Sauber).



Στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος Οδηγών προηγείται ο K.Raikkonen με 16 βαθμούς και ακολουθούν οι D.Coulthard με 10, J.P. Montoya, M.Schumacher, J.Trulli, F.Alonso και R.Barrichello με 8, R.Schumacher με 6, H-H Frentzen με 3, J.Button με 2 και N.Heidfeld με 1 βαθμό.



Στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών προηγείται η McLaren με 26 βαθμούς και ακολουθούν Renault και Ferrari με 16, Williams με 14, Sauber με 4 και BAR με 2 βαθμούς.



Ο επόμενος αγώνας του θεσμού θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στη Βραζιλία.


auto.in.gr