Προβλήματα με ένα συμπατριώτη του αντιμετωπίζει ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Αιτία, η ομοιότητα των δύο ανδρών, γεγονός που κατά τον Michael Schumacher εκμεταλλεύεται εμπορικά ο Frank Sassen.



Ο 32χρονος Γερμανός έχει γίνει διάσημος στην πατρίδα του, από τότε που σταμάτησε να δουλεύει ως πωλητής τροφών για άλογα και αποφάσισε να γίνει ο δεύτερος Michael Schumacher. Έκανε εμφανίσεις στην τηλεόραση και ηχογράφησε ένα CD, το οποίο κυκλοφόρησε με τον πρωτότυπο τίτλο «Brumm Brumm, Victory Is Mine», δηλαδή «Βρουμ Βρουμ, η νίκη είναι δική μου».



Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari, έξαλλος με τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, οδήγησε την υπόθεση στα δικαστήρια κατηγορώντας για εμπορική εκμετάλλευση τον Frank Sassen και ζητώντας μερικά εκατομμύρια αποζημίωση.



Το δικαστήριο της Στουτγκάρδης απέρριψε χθες την αίτηση του Michael Schumacher, δικαιώνοντας το σωσία του. Αποφάσισε ότι οι πράξεις του F.Sassen, να εμφανίζεται δηλαδή με κόκκινη αγωνιστική στολή σε δημόσιες εκδηλώσεις, δεν ήταν παράνομες.



Ο ίδιος ο Frank Sassen δήλωσε: «Ήταν απλώς ένα καλό αστείο. Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν και ειλικρινά σέβομαι πραγματικά τον Michael».

auto.in.gr