
Formula 1: Απεργίες απειλούν το GP Καναδά
Οι τοπικές απεργίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Montreal του Καναδά ίσως μας δώσουν την ευκαιρία να ξαναζήσουμε σκηνές όπως αυτές που εξελίχθηκαν στο Silverstone πριν από λίγο καιρό. Τότε, χιλιάδες απογοητευμένοι θεατές διαμαρτύρονταν στους οργανωτές για την κακή αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν λόγω της βροχής πριν από τη διεξαγωγή του GP και δεν τους επέτρεψαν να το παρακολουθήσουν.
Οι τοπικές απεργίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Montreal του Καναδά ίσως μας δώσουν την ευκαιρία να ξαναζήσουμε σκηνές όπως αυτές που εξελίχθηκαν στο Silverstone πριν από λίγο καιρό. Τότε, χιλιάδες απογοητευμένοι θεατές διαμαρτύρονταν στους οργανωτές για την κακή αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν λόγω της βροχής πριν από τη διεξαγωγή του GP και δεν τους επέτρεψαν να το παρακολουθήσουν..
Τα συνδικαλιστικά σωματεία μεταφορών του Montreal, ανακοίνωσαν ότι θα απεργήσουν κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του αγώνα της Formula 1. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι χιλιάδες θεατές που ήδη έχουν προμηθευθεί τα εισιτήριά τους δεν θα καταφέρουν να μεταβούν στο νησί όπου βρίσκεται η πίστα Gilles Villeneuve, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Το σωματείο STCUN ανακοίνωσε ότι είναι στις προθέσεις του να κλείσει τους σταθμούς του σιδηρόδρομου και των λεωφορείων που οδηγούν στην πίστα. Ο μόνος δρόμος που θα μείνει ανοιχτός, θα είναι αυτός για τις ομάδες και τους οδηγούς, ο οποίος όμως δεν έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει παράλληλα και τους χιλιάδες θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα “μαγικά χαρτάκια” για να παρακολουθήσουν το GP του Καναδά.
auto.in.gr
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Βιετνάμ – Τουλάχιστον 7 νεκροί