Έτοιμος να αγωνιστεί με τη Minardi o Mαλαισιανός oδηγός Alex Yoong
Την παρθενική του εμφάνιση στη Formula 1 αναμένεται να πραγματοποιήσει είτε στο βελγικό GP που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου είτε στο ιταλικό που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου ο Μαλαισιανός οδηγός Alex Yoong, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Minardi.
Την παρθενική του εμφάνιση στη Formula 1 αναμένεται να πραγματοποιήσει είτε στο βελγικό GP που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου είτε στο ιταλικό που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου ο Μαλαισιανός οδηγός Alex Yoong, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Minardi.
O A.Yoong είχε συμμετάσχει σε δοκιμές της ιταλικής ομάδας πριν από το GP Γερμανίας και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Tarso Marques, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί τελευταία φορά στο επερχόμενο GP Ουγγαρίας στην πίστα Hungaroring, πριν αναλάβει, όπως φημολογείται, το ρόλο του δοκιμαστή στα μονοθέσια της Prost ή της Arrows.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Αθλητισμού της Μαλαισίας, Datuk Hishammuddin, o ιδιοκτήτης της Minardi, Paul Stoddart, έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Α.Υοοng και ο συμπατριώτης του θα αγωνιστεί στην πίστα του Spa ή -το αργότερο- στη Monza. Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται από το αν θα αποκτήσει ο A.Yoong τη Super licence, η οποία όμως είναι μια τυπική διαδικασία. Έχω μιλήσει με τον Bernie Εcclestone για το θέμα αυτό και η ανταπόκρισή του ήταν θετική συμπλήρωσε.
Από την άλλη πλευρά, ο A.Yoong παραδέχεται ότι στόχος του παραμένει η συμμετοχή του στο GP του Spa Francorchamps στο Βέλγιο, ωστόσο επιμένει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, καθώς στη Formula 1 μπορεί να συμβεί οτιδήποτε.
auto.in.gr
- Η επιστήμη βρήκε το «μυστικό» για την απόλυτη χαλάρωση
- Καιρός: Καλοκαιράκι από Δευτέρα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών





