50ό Ράλι Ακρόπολις: Δηλώσεις πληρωμάτων μετά τη 19η ΕΔ
Διαβάστε τι δήλωσαν ορισμένα πληρώματα μετά την 19η ΕΔ του αγώνα.
Manfred Stohl (Hyundai Accent WRC03): Εξακολουθεί να μας προβληματίζει η χαμηλή πίεση λαδιού.
Gilles Panizzi (Peugeot 206 WRC): Φανταστική ΕΔ. Το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Harri Rovanpera (Peugeot 206 WRC): Η Ειδική Διαδρομή γλιστρούσε υπερβολικά. Οδηγώ με στόχο να φτάσω στον τερματισμό. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω για τίποτε, ωστόσο προσπαθώ να οδηγώ γρήγορα. Το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά, δεν αντιμετωπίζω προβλήματα.
Richard Burns (Peugeot 206 WRC): Πάρα πολλοί θεατές στην ΕΔ, σε κάποια τμήματα, κάθονταν σε επικίνδυνα σημεία. Δεν με απασχολεί να προλάβω τον Tommi Makinen αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να τα καταφέρω. Από το πρωϊ τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα από όσο νόμιζα. Η έλλειψη της δεύτερης σχέσης στο κιβώτιο μας δημιούργησε προβλήματα στη 17η και στη 19η ΕΔ, στη ενδιάμεση ΕΔ τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα. Το αυτοκίνητο είναι εντάξει αλλά καμιά φορά το κιβώτιο αρνείται να κατεβάσει από τρίτη σε πρώτη ταχύτητα.
Tommi Makinen (Subaru Impreza WRC03): Πάρα πολύ ωραία Ειδική Διαδρομή.
Colin McRae (Citroen Xsara WRC): Όλα ΟΚ. Οι θεατές ήταν πολλοί, αλλά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Petter Solberg (Subaru Impreza WRC03) : Για εμάς ήταν η πιο δύσκολη ΕΔ του αγώνα.
Carlos Sainz (Citroen Xsara WRC): Πολύ γλιστερή ΕΔ, αλλά το αυτοκίνητο συμπεριφέρθηκε υπέροχα.
Markko Martin (Ford Focus RS WRC03): Πολύ δύσκολη ΕΔ, η πιο απαιτητική της ημέρας. Το αυτοκίνητο είναι ΟΚ.
Brice Tirabassi (Renault Clio Super 1600): Γλιστρούσε υπερβολικά, αλλά νομίζω πως πήγαμε πολύ καλά. Οι θεατές ήταν πάρα πολλοί και άψογοι στη συμπεριφορά τους.
Daniel Carlsson (Suzuki Ignis Super 1600): Διασκεδάσαμε πολύ. Προσπαθούμε να πιέσουμε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά από τον Brice.
Simon Jean Joseph (Renault Clio Super 1600): Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τη σκόνη του προπορευόμενου αυτοκινήτου. Κατά τα άλλα, η ΕΔ ήταν πολύ καλή.
auto.in.gr
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Βιομηχανία αγωγών κατά κυβερνήσεων από εταιρείες υπερεπεξεργασμένων τροφίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442