
Οικονομική ενίσχυση για το Δήμο Αθηναίων ζήτησε η Ντ.Μπακογιάννη από τον Ν.Χριστοδουλάκη
Κονδύλια για την καθαριότητα, την εύκολη πρόσβαση στην πόλη και για την αναπτυξιακή υποδομή στον τομέα της Πληροφορικής ζήτησε η νέα δήμαρχος Αθηναίων Ντ.Μπακογιάννη από τον Ν.Χριστοδουλάκη για την προετοιμασία της Αθήνας εν όψει του 2004.
38
Κονδύλια για την καθαριότητα, την εύκολη πρόσβαση στην πόλη και για την αναπτυξιακή υποδομή στον τομέα της Πληροφορικής ζήτησε την Τρίτη η νέα δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη για την προετοιμασία της Αθήνας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στις δηλώσεις της μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως, που πρέπει να ληφθούν υπόψη, έτσι ώστε η Αθήνα να επιτελέσει το σημαντικό της έργο στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι η συνεργασία που ξεκίνησε την Τρίτη με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών θα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο. «Πιστεύω» είπε η κ. Μπακογιάννη «ότι υπάρχει βούληση για ειλικρινή συνεργασία στην υπόθεση αυτή, που μάς αφορά όλους».
Ο κ. Χριστοδουλάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βρεθούν οι λύσεις που απαιτούνται, ώστε η Αθήνα να φέρει εις πέρας τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και να επιτελέσει καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα. Πρόσθεσε, δε, ότι οι λύσεις που θα βρεθούν, θα αποσκοπούν στην αξιοποίηση των έργων όχι μόνο για την διοργάνωση των αγώνων, αλλά και για τις ανάγκες της χώρας μετά από αυτούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Ο ύπατος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα, Νικολάι Μλάντενοφ, σε επίσκεψη στο Μαρόκο
- Αποτυχία των προνοιακών πολιτικών καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Ο Τραμπ θα απευθυνθεί στο αμερικανικό έθνος – Και θα θέσει στο επίκεντρο θεωρίες εκλογικής συνωμοσίας
- Αέρας Λευκού Οίκου στη Μύκονο – Ο γάμος της Αλεξάνδρας Βελέτση στο «νησί των ανέμων»
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ

