
Εσωκομματικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ σε πολλές περιοχές εντόπισε η Β.Παπανδρέου
Μια δεύτερη ανάγνωση των κυβερνητικών χειρισμών στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές επιχείρησε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου, η οποία συμμετείχε σε συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο.
71
Μια δεύτερη ανάγνωση των κυβερνητικών χειρισμών στις πρόσφατες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές επιχείρησε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου, η οποία συμμετείχε σε συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, όπου την Κυριακή ολοκλήρωσε την διήμερη επίσκεψή της στο νησί.
Αναφερόμενη στην πολιτική συγκυρία, η κ. Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στις τελευταίες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές σε πολλές περιοχές αναδείχθηκε το εσωκομματικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ».
«Λόγω εσωτερικών αντιθέσεων» διευκρίνισε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, «δεν συσπειρώθηκαν οι δυνάμεις μας». «Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι χρωστάμε στο ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Θέλουμε μια παράταξη μεγάλη για να χωράμε όλοι. Θέλουμε η οργάνωση να είναι αναβαθμισμένη, δραστήρια και εξωστρεφής. Να αφουγκράζεται τον κόσμο και να φέρνει τα μηνύματα στο κέντρο» επισήμανε.
Η κ. Παπανδρέου δε δίστασε να παραδεχθεί ότι χρειάζεται συνεργασία και με άλλες κεντροαριστερεές δυνάμεις, τονίζοντας: «Θα συνεργαστούμε με άλλες δυνάμεις για να κάνουμε πραγματικότητα το θέμα της κεντροαριστεράς συγκροτημένα και όχι αποσπασματικά. Θέλουμε τις συνεργασίες προεκλογικά για να τις αξιολογεί ο ελληνικός λαός. Το πολιτικό κλίμα έχει βελτιωθεί, οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2004 και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας, με συγκροτημένη και επίμονη προσπάθεια, και να ξεφύγουμε από το κλίμα της μιζέριας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την ψυχική μας υγεία;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Οι πέντε μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια
- Το κόστος της εξάρτησης της ΕΕ από το ρωσικό αέριο και άλλα διαμόνια στην σύνοδο της Αρμενίας
- Συνταγή: Σπιτική κασερόπιτα
- Αναπροσανατολισμός στη σκιά Τραμπ – Το υπό πίεση ΝΑΤΟ, η Ευρώπη των διλημμάτων και η ΕΕ ως «πολύφερνη νύφη»


