Τριήμερη πειθαρχική ποινή στον Ηρ.Κωστάρη για τη συνέντευξη στην Κ.Ελευθεροτυπία
Με τριήμερη απαγόρευση επισκεπτηρίου και τηλεφωνημάτων τιμωρήθηκε ο Ηρακλής Κωστάρης από το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού για τη συνέντευξη που παραχώρησε μέσω του συνηγόρου του στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Τριήμερη πειθαρχική ποινή, όπως προβλέπεται από το Σωφρονιστικό Κώδικα και τον εσωτερικό κανονισμό των φυλακών, επέβαλε την Τρίτη το συμβούλιο των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού στον κρατούμενο για την υπόθεση της 17Ν Ηρακλή Κωστάρη.
Η πειθαρχική ποινή, που προβλέπει απαγόρευση επισκεπτηρίου και τηλεφωνημάτων, επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο εξαιτίας της συνέντευξης που παραχώρησε μέσω του συνηγόρου του Γιάννη Σταμούλη στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Στη συνέντευξη υποστήριξε ότι «πιέστηκε από αστυνομικούς να καταγγείλει κάποιους συγκεκριμένους συγκατηγορουμένους του», καθώς επίσης ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή.
Παρόμοια ποινή, αλλά μεγαλύτερης διάρκειας, είχε επιβάλλει το Συμβούλιο Φυλακών Κορυδαλλού και στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, ο οποίος είχε παραχωρήσει, άγνωστο πως, συνέντευξη σε επαρχιακή εφημερίδα.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.